4 dl couscous
3 dl vann
2 ss kyllingbuljong, eller to terninger
1 pk spekeskinke
3 dl vann
2 ss kyllingbuljong, eller to terninger
1 pk spekeskinke
1 pk spekepølse, f. eks pepperoni eller chorizo
50 g smør (helst meierismør, men det går greit å bruke margarin9
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
1 stk agurk
3 fedd hvitløk
1 stk løk
50 g smør (helst meierismør, men det går greit å bruke margarin9
1 stk rød paprika
1 stk gul paprika
1 stk agurk
3 fedd hvitløk
1 stk løk
Finhakk løken og stek den gylden
Kok opp vann, buljong og knust hvitløk. Ha i couscous og la det svelle i to, tre minutter. Bland inn løken
Brun smøret (til det lukter nøtteaktig) og bland det inn i couscousen
Hakk opp paprikaene og agurken i biter og vend inn
Skjær opp spekematen i småbiter og ha i couscousen
Kok opp vann, buljong og knust hvitløk. Ha i couscous og la det svelle i to, tre minutter. Bland inn løken
Brun smøret (til det lukter nøtteaktig) og bland det inn i couscousen
Hakk opp paprikaene og agurken i biter og vend inn
Skjær opp spekematen i småbiter og ha i couscousen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar