"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

torsdag 11. april 2013

Breiflabb tandoori med raita









Breiflabb tandoori med raita
600 g breiflabbfilet
1,5 dl matyoghurt
1 ss tandoori masala
1 ss vann
Raita:
1 agurk
1 boks matyoghurt
Salt
1 ts spisskummen
1 ts kajennepepper

Bland yoghurt, krydder og vann
Skjær fisken i serveringsstykker, og fordel blandingen over
La fisken stå i 1 time, tørk så marinaden av
Stek fisken, ca 5 minutter på hver side

Raita:
Bland krydderet inn i yoghurten
Skjær agurk i små terninger, og bland inn i yoghurten

Server med naanbrød

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar