"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

torsdag 28. februar 2013

Beef Pasanda









400 g ytrefilet av storfe
2 ss olje
1 tomat
3 dl hønsebuljong
Ris

Krydderblanding:
2 ss koriander
1 ss spisskummen
1 ts gurkemeie
0,5 ts nykvernet sort pepper
1 ts kajennepepper
1 rødløk
2 fedd hvitløk
2 ts revet ingefær

Kok ris etter anvisning
Bland krydderblandingen, og sett til side
Skjær kjøttet i biter, og brun det i olje
Rør inn krydderblandingen, og la frese i et minutt
Tilsett finhakket tomat og buljong, og kok opp
La småkoke under lokk i ca 40 minutter
Fjern lokket, og la koke i 20 minutter til
Smak til med salt

Kan gjerne koke mye lenger, blir bare bedre av det

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar