"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

onsdag 25. desember 2013

Råstekte poteter



Amadinepoteter
250 g smør
Salt og pepper
1 ss smør

Klar smøret, eller bruk ferdig klaret smør
Stek potetene på middels varme til de er møre
Sil av, og tørk av potetene med kjøkkenpapir
Rør inn 1 ss smør, og smak til med salt og pepper

Klaring av smør: Smelt smøret, skum av toppen med en skje. Hell smøret over i en annen beholder, men stopp før det hvite stoffet i bunnen blir med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar