1 kg kyllingfilet
Krydderpasta:
5 fedd hvitløk
2 ss revet ingefær
3 store sjalottløk
3 røde chilier
En bunt frisk koriander
1 ss Ras-al-hanut
2 gulrøtter i skiver
1 grovhakket løk
300 g rå potet i skiver
3 grovhakkede plommetomater
6 tørkede aprikoser i strimler
1 ss akasiehonning
3 dl kyllingbuljong
3 laurbærblader
Lag krydderpastaen
Varm olje i taginen, og brun kyllingen lett, ta den
så ut og legg til side
Fres gulrøtter og løk i noen minutter
Tilsett mer olje, og ha i potetene og
krydderpastaen, bland godt
Tilsett hakket tomat, aprikos og honning
Legg kyllingbitene over, og hell på kyllingbuljongen
og legg i laurbærbladene
Kokes på lav varme i minst 1,5 time
Serveres med couscous eller hummus
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar