Bunn:
225 g Digestivekjeks
100 g smør
Fyll:
1 pk sitrongelepulver
2,5 dl kokende vann
3 dl lettrømme
200 g kremost
100 g melis
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Pynt:
1 pk gelepulver etter ønske
2,5 dl kokende vann
Knus kjeksen, smelt smøret og bland sammen. Klem
massen ut i bunnen av en springform med diameter på 26 cm
Løs opp sitrongelepulveret i kokende vann, og avkjøl
til den er kald, men ikke har stivnet
Pisk sammen rømme, kremost, melis og vaniljesukker
Pisk kremfløten stiv, og bland sammen med den andre
blandingen
Pisk inn geleen, og hell alt over i kakeformen
La kaken stå i kjøleskap i 4-6 timer, så den stivner
Bland den andre gelepakken med kokende vann, og
avkjøl
Hell geleen over, og sett i kjøleskap igjen til
gelelokket har stivnet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar