Sjokoladeskåler:
200 g 70 % sjokolade
200 g Selskapssjokolade
1 ss solsikkeolje
Ballonger
Smelt sjokolade over vannbad, og tilsett
solsikkeolje
La sjokoladen kjøle seg ned i 15 minutter
Dypp ballongene i sjokoladen, og sett de på bakepapir
Gjenta et par ganger, så sjokoladelaget blir tykt
nok
Sett kaldt i en times tid, og stikk hull på
ballongene
Skogsbærmousse:
200 g skogsbær
100 g sukker
1 pk blåbærgele
1 ss sitronsaus
1 boks kremfløte
1 ss sukker
Kok opp bær, sukker og sitronsaft, og la koke i 5-10
minutter
Kjør med stavmikser, og sil sausen
Bland inn gelepulveret, rør til alt er oppløst
Kjøl ned til blandingen har begynt å stivne, visp så
opp igjen
Pisk krem av sukker og fløte, og vend kremen inn i
sausen
Anrett i skålene, og la stå kaldt frem til servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar