"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

mandag 6. oktober 2014

Helstekt indrefilet av svin




500 g indrefilet av svin
1 pk bacon
Salt og pepper
Smør til steking

Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på alle sider i panna
Surr bacon rundt
Legg i en ildfast form, og stek på 200o til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er gjennomstekt)
La fileten hvile under folie i 10 minutter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar