"Kokeboken" min


Poenget mitt med denne bloggen er å ha alle mine favorittoppskrifter lett tilgjengelig, uansett hvor jeg er hen.

Oppskriftene kommer fra venner, familie, nett, ukeblader osv, så hvis noen føler at de bør krediteres for en oppskrift, så er det bare å si ifra.

Jeg legger kun ut oppskrifter som er prøvd her hjemme, og bare med bilder jeg selv har tatt.

Mottar gjerne forslag til nye oppskrifter på e-post valkyriensmatverden@hotmail.no

mandag 6. oktober 2014

Kantarellsaus




300 g kantarell, grovhakket
1 løk, finhakket
1 kinesisk hvitløk, finhakket
1 beger lett crème fraiche
2 ss soyasaus
Salt og pepper
1 ss smør

Fres løk, hvitløk og kantarell i smør
Ha over i en kjele, og tilsett crème fraiche og soyasaus
La koke på middels varme i noen minutter
Smak til med salt og pepper

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar