4
Porsjoner
1 lakseside
2 skiver grovt brød
2 fedd hvitløk
1 bunt frisk kruspersille
1,5 tomat
0,25 dl pinjekjerner
0,25 dl balsamicoeddik
0,5 ss honning
Olivenolje
3 dl blandede krydderurter (f. eks persille,
gressløk, basilikum)
1 vårløk
1 boks crème fraiche
Sitronsaft, salt og pepper
Legg laksen med skinnsiden ned, og krydre med salt
og pepper
Kok inn balsamicoeddik og honning til sirup, og
pensle den på laksen
Kjør brød, persille hvitløk, pinjekjerner, tomat og
litt olivenolje med stavmikser, og bre blandingen over fisken
Bak fisken ved 200o i ca 20 minutter
Kjør krydderurter, vårløk og crème fraiche med
stavmikser, og smak til med salt, pepper og sitronsaft
Server med poteter, f. eks kanaripoteter, og salat
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar