4
porsjoner
250 g pasta
1 ss olivenolje
1 løk, i halve skiver
1 pk spinat, tint
600 g kyllingfilet, i biter
1 boks hakket tomat
1 boks Philadelphia light
Salt og pepper
200 g mozarella, revet
Hvitløk
Kok pasta etter anvisning på pakken
Stek kyllingen i stekepannen
Legg løken på en smurt bakeplate, stek på 190o
i ca 15 minutter, og ha over i en bolle
La spinaten renne godt av, klem ut vann med
kjøkkenpapir/kjøkkenhåndkle
Bland alt unntatt revet ost i bollen med løk, og ha
over i en ildfast form, krydre med salt, pepper og hvitløk
Dryss mozarellaen over, og dekk med lokk eller folie
Stek på 190o i 30 minutter med lokk, ta
så av lokket og stek i ca 15 minutter til
Ca 660 kcal per porsjon
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar