250 g Bixit/Digestive
90 g smør, smeltet
2 ss gelatinpulver
0,5 dl lunkent vann
400 g kremost
0,5 dl presset sitronsaft
1,5 dl sukker
300 g bringebær
Kjør kjeksen i hurtigmikser, og tilsett smøret, og
bland godt
Dekk en springform med bakepapir, og trykk
kjeksblandingen godt ut i bunnen
Løs opp gelatinet i lunket vann, og avkjøl
Rør sammen kremost, sitronsaft og sukker, og tilsett
halvparten av den avkjølte gelatinen
Kjør bringebærene og 2 ss sukker i hurtigmikser, og
tilsett halvparten av den avkjølte gelatinen
Sett begge blandingene kaldt i 10 minutter, til de
begynner å tykne
Hell blandingene vekselvis i springformen, og bruk
en spiss kniv til å lage marmorering, ved å dra den gjennom blandingen
Sett kaken i kjøleskapet til fyllet er helt stivt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar