1 paideig
1 boks vikingmelk
70 g brunt sukker
2 ss smør
2 ss sukker
4-5 bananer
2,5 dl kremfløte
2 ss melis
Legg paideigen i en paiform, ha over
aluminiumsfolie, og fyll med tørre erter/bønner
Stek paideigen på 200o i 10 minutter, ta
av aluminiumsfolien og erter/bønner, og stek videre i 5 minutter. Avkjøl så
bunnen
Kok opp vikingmelk, brunt sukker, smør og sukker
under omrøring, og la koke på svak varme i ca 40 minutter. Rør av og til.
Kjøl ned karamellsausen, og sett i kjøleskap til den
blir helt kald
Smør karamellsausen ut over bunnen
Skjær bananene i skiver, og dekk hele bunnen med de
Pisk krem av fløte og melis, og fordel utover den
innerste halvdelen av bunnen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar