400 g lammekjøttdeig
150 g rødløk
450 g frossen spinat
40 g sort oliven uten sten
60 g soltørket tomat
17 g hvitløk
3 dl ekstra lett melk
No-egg tilsvarende 4 egg
Salt og pepper
Timian
Grovhakk oliven og soltørket tomat, og finhakk
rødløk og hvitløk
Tin spinaten i stekepannen, og ha over i en ildfast
form
Stek kjøttdeigen, og tilsett oliven, soltørket
tomat, rødløk og hvitløk mot slutten av steketiden
Hell over i
den ildfaste formen, bland godt, og smak til med salt, pepper og timian
Bland No-egg inn i melken (eller bland egg i melken,
hvis du heller vil bruke det) og hell over i formen, bland godt
Stekes
på 200o i ca 20 minutter
Denne retten har ca 90 kcal per 100 g når den lages
med eggerstatning
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar